risingphoenix.hu
Főoldal / Bemutatkozás / Dali-Tarot / Csakra kártya / Angyal kártya / Kapcsolat-Árlista / Vendégkönyv

Rising Phoenix
Angyal kártya

Menü

1. Számvetés
2. Kristálytiszta szándék
3. Csakratisztítás
4. Nyerd viszza az erődet
5. Ragyogó ötlet
6. Szellemi megértés
7. Tisztánlátás
8. Tudod a dolgod
9. Terjeszd szét szárnyaid!
10. Vége a nehézségeknek
11. Győzelem

Az arkangyalok közvetítenek a Teremtőtől, és az életünk minden területén támogatnak bennünket. Oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek a világban, az emberben. Hatalmuknál fogva képesek bennünket rávenni a cselekvésre. Őket nem köti a Tér és az Idő, ezért egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul, továbbá személyes kapcsolatot, és egyedi élményeket nyújtanak.

1. Számvetés

számvetés

Az élet felülvizsgálatához bátorság kell. Ha viszont együttérzéssel teszed, fejlődni és okulni fogsz belőle. Én segítek felbecsülni, hol tartasz most. Megnézzük, mit tanultál meg, és a leckéid hogyan válhatnak a ma és a holnap javára. Azokat az életmintákat is felkutatjuk, amelyek nem jó célt szolgálnak, és gyógyítással vagy változtatással megszabadulunk tőlük.

2. Kristálytiszta szándék

Kristálytiszta szándék

Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Tudd, hogy mint mindenki más, Te is a legjobbat érdemled. Isten mindenkinek jólétet és bőséget akar. Részedet kérted az örökségből azzal, hogy tiszta mentális képet alkottál a vágyaidról. Nyugodtan képzeld el, hogy a vágyad már valóra vált, és éld át a vele járó érzelmeket és testi érzeteket. Ne aggódj a hogyan miatt: a Teremtő végtelen teremtőképessége és ötletessége folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a belső hangodat, hogy társteremtője legyél az isteni vágynak. Fogadd el a Jót úgy, ahogyan eléd tárja a Sors.

3. Csakratisztítás

csakratisztítás

Metatron szakrális mértani alakzatokat alkalmazva tisztítja meg és hangolja össze testünk energiaközpontjait. Kérjük meg gondolatban, hogy nyissa meg a csakráinkat, és Ő szívesen elküldi a kártyán látható alakzatot, a "Metatron-kockát" a koronacsakránkhoz. A kocka lefelé forogva, sorban kitisztítja a lerakódott pszichikus szennyeződéseket csakráinkból és az egész testünkből. Harmonikusan működő csakrákkal energikusabbnak érezzük magunkat, és javul az intuíciós képességünk.

4. Nyerd viszza az erődet

nyerd viszza az erődet

Briliáns lény vagy: egyszemélyben nagytudású bölcs, főpap/főpapnő, mágikus és legfelsőbb teremtő. Itt az idő összeszedni és alkalmazni szellemi erődet és hatalmadat. Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat. Fohászkodj értük és kérj útmutatást, jeleket, hogy a lehető legszínvonalasabban öltsenek alakot.

5. Ragyogó ötlet

ragyogó ötlet

Fohászkodtál, s íme a válasz: egy ötlet. Még ha vesződséggel jár is, tudd, hogy Isten nem rak rád olyan terhet, amelyet nem bírsz el. Kérj bármit, amire szükséged van ötleted megvalósításához, és fogadd el nyitottan, amit kapsz. Tudd, hogy végig melletted állok, és hozzám bármikor fordulhatsz. Külön öröm számomra olyan gondolatokat és kreatív felismeréseket küldeni, amelyekkel az Életcélodat támogathatom.

6. Szellemi megértés

szellemi megértés

Ahogy egyre feljebbről tekintesz az életre, szellemi megértésed is magasabb szintre emelkedik. Gondolkodásod legyen nyitott, és engedd el a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj oda a jelekre: a háromszor vagy többször előforduló információkra. Figyeld meg a fizikai látványokban és pszichikus képekben jelentkező mértani alakzatokat. Tudd, hogy növekvő tudatosságod megváltoztathatja a kapcsolataidat és a karrieredet érintő céljaidat. Én végigkalauzollak e változáson, hogy az életed tükrözze a belső átélésedet.

7. Tisztánlátás

tisztánlátás

Tisztánlátásod különböző formákban jelentkezhet: képek cikáznak át lelki szemeid előtt, álmokat látsz, a fizikai környezetedben vissztérő látványokat tapasztalsz, aurát, energiát vagy valamilyen jelenést érzékelsz. A tisztánlátásnak ezerféle szép előfordulása van. Élvezd, és bízz bennük! Feltett szándékod legyen, hogy csak a szeretetet látod meg, és úgy is lesz.

8. Tudod a dolgod

tudod a dolgod.png

Sokkalta okosabb vagy, mint képzeled, és benső bölcsességed már megadta a keresett választ. Élj a tudással, és bízz benne! Ha bizonytalan vagy, kérésedre világos jelet küldök, amelyekkel megerősítem a gondolataidat és képzeteidet. Abban is segítek, hogy a tettek mezejére lépj, és eldöntsd a következő lépést. Egyszerűen csak szólíts meg, azután legyél is hajlandó cselekedni.

9. Terjeszd szét szárnyaid!

terjeszd szét szárnyaid

Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet a szolgálatot és szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.

10. Vége a nehézségeknek

vége a nehézségeknek.png

Az utadba akadó nehézségek erősebbé tettek, és új leckéket tanítottak meg. Elkeseredés helyett együtt érzőn kitártad a szívedet azok felé, akik hasonló helyzetben vannak. Már nem okolsz másokat, már nem tekinted magadat áldozatnak. Sikerült felülkerekedned a korábbi problémáidon. Kedvező hozzáállásod szeretetteljes megoldást és a szellemi megértés magasabb szintjein lévő, új helyzeteket vonz. Maradj pozitív!

11. Győzelem

győzelem

Megérdemled e győzedelmes időszakot. Megingathatatlan összpontosításodnak és elkötelezettségednek kedvező gyümölcse lett. Most a békesség és az öröm a tiéd. Csak ez a pillanat lebegjen a szemed előtt, ízlelgess minden érzést, és add át neki. Tudd, hogy jó kezekben van a jövőd, és nyugodtan élvezd a jelen pillanatot. Örülj annak, aki vagy, és tudd, hogy a sikereddel mindenki jól jár.

Partnerek:

freedom-photo.hu

matek-wigyorival.hu

Kimbo's Tattoo