risingphoenix.hu
Főoldal / Bemutatkozás / Dali-Tarot / Csakra kártya / Angyal kártya / Kapcsolat-Árlista / Vendégkönyv

Rising Phoenix
Bemutatkozás

 

Edelényi Kitti vagyok. Gyerekkorom óta tisztában vagyok vele, hogy rendelkezem bizonyos fajta látásmóddal. Gyerekfejjel is tisztán láttam, mit hordoz a körülöttem lévő többi gyerek és felnőtt mélyen a lelkében. Már akkor éreztem, hogy ezzel a képességgel, látásmóddal valamit kezdenem kell. Segítenem kell a lelkek felszabadulását - a "főnix ébredését".

portré

Az évek során a céltudatos tanulás és személyes kutatás után megtaláltam a "hogyan"-ra a választ. A nyugati (ortodox) orvoslás - a pszichológia -, a keleti (tradicionális) gyógyászat, a vallások valamint az ezotéria alapjaiban megegyeznek abban, hogy a természetes egyensúlyi állapot megteremtése és fenntartása az egészséges lét alapja. A test-lélek-szellem hármas egységéhez fontos, hogy ne külön-külön foglalkozzunk kizárólag az egyes területekkel, hanem egyidejűleg orvosoljuk mindhárom síkon az esetleges problémát. A természetes harmónia visszállításához mindhárom szinten változásokat kell elérni - így áll vissza az egyensúly.

Azoknak, akik hozzám fordulnak segítségért első lépésként egy teljes, átfogó állapot- és szint felmérést végzek. Ehhez pszichológiai-, természetgyógyászati ismereteket valamint különböző sorselemző kártyákat használok. Állapottól és egyéntől függően a további alkalmakon a helyrehozott egyensúlyt kell tovább erősíteni. ("Nem a döntést nehéz meghozni, hanem utána aszerint is élni")

Partnerek:

freedom-photo.hu

matek-wigyorival.hu

Kimbo's Tattoo